A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ПОЕЗІЯ – КРАСА ЖИТТЯ ЗЕМНОГО

Дата: 22.03.2023 11:42
Кількість переглядів: 40

Поезія – це завжди неповторність,

Якийсь безмежний дотик до душі.

                                      Ліна Костенко

 

   У бібліотеці-філії с. Прибужани проведено вечір поезії: «Поезія – душа людини, поезія – душа нації». Сучасна українська поезія строката і багатогранна. Її творять автори різних поколінь, з різним досвідом й естетичними уподобаннями.

   Гостею заходу стала жителька села Лесишак Любов Дмитрівна – людина поетичного слова. Вона розповіла про свій творчий шлях та поділилася з присутніми своїми віршами.

   Біля книжкової виставки «Від Шевченка до Костенко» проведено бібліографічний огляд літератури. Бібліотекар розповіла про значення поезії в житті людини, ознайомила з поетичними виданнями.

    З учнями цікаво і змістовно пройшли конкурси та вікторина «Вчимося бути поетами» та «Знайди відгадку поетичних рядків…» по творчості відомих поетів.

    За допомогою тих віршів творці хотіли передати почуття, котрі притаманні будь-кому: щастя, розпач, радість, страх, любов.

    Читаючи будь-який із цих віршів ви обов’язково зануритесь повністю, перенесетеся в уявний світ, і відчуєте те, що так хотіли передати ці відомі поети. 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування