A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ТАРАСОВА ДОЛЯ – ТО ПРАВДА ЖИВА

Дата: 08.03.2023 16:47
Кількість переглядів: 39

   У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу - Тараса Шевченка. Вшанування генія Шевченка стало вже традицією в  бібліотеці-філії с. Сокіл.  З нагоди 209-річниці від дня народження великого Кобзаря  проведено  літературні читання «Тарасова доля – то правда жива». В рамках заходу в бібліотеці оформлено книжкову виставку «Літопис долі Кобзаря», а також виставку дитячих малюнків «Шевченкові твори очима дітей». 

   Під час заходу діти поринули у безмежний світ Шевченкової поезії. Бібліотекар Михайлюк О. Б., директор НД с. Верени та вчитель української літератури Струс Б. О. розповідали дітям цікаві факти з життя та творчості Шевченка, спільно з юними  користувачами читали поезії Шевченка. Також відкрили для себе чарівний світ художньої творчості українського генія. І, звичайно, всі зробили селфі з Шевченком, бо як зауважила Богданна Орестівна, Шевченко був модником та великим портретистом і намалював більше десяти автопортретів,  тому без сумніву сьогодні, в час технологій, він підтримав би моду на селфі.

    З кожним роком ми ще більше переконуємось, що Шевченко це більше, ніж митець. Ця людина давно стала символом, знаком, легендою. Його творчість - не просто поетичні рядки, а філософія, і мудрість. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування