A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З СПІВАЧКОЮ «NATALI»

Дата: 09.02.2023 14:03
Кількість переглядів: 37

   У сучасному суспільстві вибір професії є абсолютно вільним і невимушеним. Кожний вільний вибирати саме ту справу, яка йому справді до душі і до вподоби. Цікавих професій існує дуже багато. Ще минулого року в бібліотеці-філії с. Сокіл ми започаткували цикл цікавих зустрічей з представниками різних професій «Професій в світі є багато – знайди покликання душі».

   Перша наша зустріч була з представниками професії «поліцейський», а продовжили ми цикл наших зустрічей творчою професією «співачка». Провела нас в чарівний світ музики співачка «NATALI» (Наталія Антош). Вона розповіла про особисті якості співаків, переваги та недоліки професії, адже голос співака – величезна сила, яка змушує людей сумувати та радіти, надихає на зміни в житті, допомагає пережити неприємності. Для Наталії Дмитрівни спів це не тільки спосіб самовираження, а й сенс її життя. Співати вона почала ще з раннього дитинства і вже у юному віці усвідомила, що її майбутнє обов’язково буде пов’язане з музикою та вокалом. До того ж, Наталя Дмитрівна прекрасна акторка. Вона неперевершено зіграла роль Наталки в п’єсі І. Котляревського «Наталка Полтавка».

   Учасники заходу  дізнались не тільки про творчу професію «співачка», а й про перші музичні твори – народні пісні, про історію розвитку музичного мистецтва, видатних композиторів.

   Також в бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Мовою музики говорить весь світ», бесіда «На крилах музики».

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування