A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

КНИГА З ПОЛИЦІ

Дата: 09.02.2023 14:00
Кількість переглядів: 42

    Кожна подія життя, кожен вчинок і вибір, наші думки карбуються дивовижними знаками на сувої буття. Щоб нагадати про себе. Коли прийде пора. Щоб спрацювати, коли настане урочий час.

     І в ту годину – чи навіть мить - з’єднуються минуле і майбутнє. І тоді відкривається криниця свідомості, з якої кожен може черпати сили та можливості. В той час наша буденна свідомість пробуджується до осмислення таємниць. Але в тій мандрівці необхідні провідники. Ті провідники, котрі з правіку знали ( і знають) закони управління світом реальних подій та закони пізнання іншого, втаємниченого світу, де зароджуються причини подій.

    Ті кого називають – маги.

…Так народжувалася ідея цієї книги

Бердник Громовиця. Знаки карпатської магії [Текст]:таємниця старого мольфара /Громовиця Бердник.- Львів: Видавництво Terra Incognita,2020.- 224С.

     Вперше видана 2006 року, книга «Знаки карпатської магії» прочинила українському читачеві двері у містичний світ карпатського мольфарства і викликала живий інтерес до цього таємничого аспекту гуцульської культури. Робота над книгою поклала початок багатолітній дружбі авторки з карпатським «непрОстим» МИХАЙЛОМ НЕЧАЄМ – примівником, мольфаром і майстром Традиції. Надзвичайно цікаві бесіди з ним, пересипані дивовижними зразками фольклорних магічних текстів і доповнені роздумами Громовиці Бердник про карпатське мольфарство як складову світової магічно-шаманської культури, лягли в основу «Знаків карпатської магії».

     Бажаєте навчитися магії??? – Вам до нас по книгу!

Не моїм духом, а Божим  духом,

Не моїми словами, а Божими словами,

Від Бога вік, від мене –лік, щоб усе зле – лихе

Щезло- пропало, моці, пуття і способу не мало.

Від сьогоднішньої днини,

Від теперішньої хвилини, віднині довіку!

                                                           Амінь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування