A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ПЕРІОДИКА - ВІКНО У СВІТ

Дата: 06.02.2023 10:37
Кількість переглядів: 85

#Підтримай_бібліотеку
#Передплати_бібліотеці_періодичні_видання

Крізь мудрі книги проростають квіти
І оселяються у душах читачів, 
Лише читаючому можна зрозуміти…
Безмежний простір творчих тих світів.

   Друковані ЗМІ (газети, журнали, альманахи, інформаційні бюлетені) – класична форма масової інформації. Не дивлячись на швидкий розвиток Інтернету та телерадіомовлення, періодичні видання залишаються найбільш популярним джерелом інформації. Щоденні газетні публікації дають можливість публікувати рекламу в конкретний день та можливість повторювання матеріалу декілька разів на тиждень.
    Імідж бібліотеки сьогодні залежить не тільки від роботи з користувачами, але й від співпраці із засобами масової інформації (ЗМІ). Адже ЗМІ активно беруть участь у формуванні думки про бібліотеку. Від того, наскільки ця думка буде позитивною та стійкою, багато в чому залежить її репутація. Завдяки співпраці зі ЗМІ, бібліотекарі мають можливість підтримувати стійкий інтерес населення громади  до діяльності бібліотек та формувати їх позитивний імідж.
   Роль ЗМІ сьогодні є унікальною, адже вони здатні трансформувати громадську думку та видозмінювати повідомлення, які надсилають до них соціальні інститути суспільства (влади, культури, бізнесу). ЗМІ не лише впливають на формування соціальних реалій, але й відображають ці реалії.  Друковане слово завжди було і залишається невід’ємною частиною нашого життя. Не всі читачі бажають дізнаватися новини з Інтернету, особливо старше покоління, яке більше звикло брати до рук улюблену газету чи цікавий  журнал. Читання періодичних видань рано чи пізно дає відчуття серйозного впливу на читача.  Людина починає дивитися на світ по-іншому, помічати безліч нових фактів про події, про які вона раніше ніколи на замислювалася. Тобто, преса – не тільки джерело інформації, вона ще й виховує нас із вами, будить енергію та творчі сили. І тому дуже прикро , що на сьогодні бібліотеку залишили без преси, кошти не пропускає казначейство, але небайдужі користувачі можуть допомогти -  виписати газету чи журнал для бібліотеки. 
   ПЕРШИМ таким амбасадором став наш читач – БОГДАН СМОЛЯК, знаний краянам як автор багатьох публікацій поезій, прози (новели, оповідання, повісті), вишуканої форми і тематики. Отож, закликаємо НЕБАЙДУЖИХ  читачів та людей доброї волі виписати на своє уподобання  в дарунок бібліотеці ПЕРІОДИЧНЕ  видання.
80400   Публічна бібліотека, вул. Івана-Павла, ІІ ,4,  м. Кам’янка-Бузька, Львівська обл.
     Бібліотека єдина установа , КОТРА НАДАЄ  БЕЗКОШТОВНІ ПОСЛУГИ НАСЕЛЕННЮ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування