A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Дата: 06.02.2023 10:17
Кількість переглядів: 27

         Благодійний різдвяний  ярмарок « Разом до Перемоги» на підтримку ЗСУ організувала Кам’янка- Бузька ТГ, у якому вже не вперше беруть участь працівники  дорослої і дитячої  бібліотеки та бібліотек-філій.  Бібліотекарі приготували дуже багато смаколиків, дали їм оригінальні назви, щоб привабити людей  та страви домашнього приготування, текстильні вироби ручної роботи, сувеніри. Незважаючи на повітряну тривогу – заколядували, приготовили ,скуштували,  задонатили -виручені кошти  передали військовослужбовцям ЗСУ.

        Працівники бібліотек з перших днів війни волонтерять :  плетуть маскувальні сітки, ліплять вареники, випікають печиво,  збирають кошти, допомагають  сім’ям біженців з постраждалих на тимчасово окупованих територій України, дуже добре розуміють,  кому мають завдячувати можливістю працювати під мирним небом. 
        Бібліотеки ТГ також стали для переселенців місцем, де люди можуть отримати найрізноманітніші послуги та допомогу. Вони  забезпечують безкоштовне надання різноманітних послуг: від користування бібліотечними фондами, послугами зв’язку, копіювання та сканування документів до пошуку інформації про права переселенців та достовірних новин.

       Бібліотеки громади продовжують роботу, спрямовану на допомогу  воїнам ЗСУ  у наближенні нашої Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування