A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ПРОЩАВАЙ, РІК 2022!

Дата: 28.12.2022 17:26
Кількість переглядів: 58

Відбулася щорічна підсумкова нарада бібліотечних працівників.

Події останнього року виразно окреслили роль нашої культури, в тому числі і бібліотек в захисті нашої свободи, гідності, самосвідомості. Щира вдячність працівницям бібліотечних закладів нашої громади за допомогу фронту, щоденну кропітку роботу, вірність професії, потрібність людям. Попри усі складнощі комунальним закладом проведено низку зустрічей з авторами: Людмилою Охріменко, Любавою Собуцькою, Наталею Топольницькою, Оксаною Гунькою-Маїк.

Було влаштовано виставку живопису та вшановано 70-літній ювілей від дня народження літератора Кам’янеччини  - Богдана Смоляка.

В центрі уваги бібліотеки залишається співпраця зі школами, культурними та громадськими діячами, установами.

Бібліотечну нагороду «Совеня» від Львівської обласної наукової  універсальної бібліотеки як методичного центру за досягнуті успіхи отримала Михайлюк Ольга Богданівна (бібліотека-філія с. Сокіл).

Окреслено основні завдання роботи закладу на наступний рік, пріоритетними залишаються відзначення видатних історичних дат і подій, героїв сьогодення, збирання матеріалів з краєзнавства, перетворення бібліотек на творчі простори.

У нараді взяла участь спеціаліст відділу ОКТМС Квасніцька Ірина Василівна. У ході бесіди вона відповіла на низку насущних і важливих питань щодо потенціалу, завдань і можливостей бібліотек ОТГ в умовах воєнного часу.

Гостем наради був Михайло Юліанович Владика. Цього року змайстрований ним дідух прикрашає один з артоб’єктів Відня. Для бібліотекарів майстер провів заняття з виготовлення різдвяного «павучка». Дякуємо за радість і теплі емоції.

Нараду закінчили з побажаннями миру та добра, перемоги і спокійних різдвяних свят.  

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування