A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

КНИГА ОЧИМА ЮНИХ

Дата: 23.12.2022 09:55
Кількість переглядів: 49

   День, осяяний творчістю юних. Саме таким видався четвер, 22 грудня, у нашій бібліотеці. Завітали учні 8-Б класу ЗЗСО №1 на урок читання і представили буктрейлери власного авторства до попередньо обраних різних книг та кола власних зацікавлень: Чорнобиль; як протистояти фейкам і маніпуляціям; оксамитовий світ шоколаду; бути підлітком і переживати період становлення; отець Венантій Катажинець – наш земляк. Щирі слова подяки усім учасникам і авторським творчим групам, - подивували своїми баченнями матеріалу, навиками рекламної промоції книги та операторською майстерністю.

   Скільки праці і зусиль, емоцій, було вкладено у цей незвичний захід , безперечно, знає його організаторка, учителька-полоністка, класний керівник - Мандрика Ольга Степанівна. Спасибі від нашої бібліотечної родини натхненному педагогові та дирекції школи за традиційну співпрацю.

   А нашим юним друзям – на вас чекають нові книги, нові сюжети, нові зустрічі «на стартовому майданчику» нашої бібліотеки. І незмінна атмосфера невимушеності та креативності. Успіхів усім у наступаючому новому році. І миру!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування