A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ЯКЩО ВИ НЕ ЧИТАЛИ – МИ ЙДЕМО ДО ВАС

Дата: 02.12.2022 00:32
Кількість переглядів: 27

       Бібліотека – це майже як компанія, гурт живих друзів, особистостей. В дні , коли вам трохи сумно чи самотньо, можна звернутися до книжок. Вони тут. Новинки…Серед новинок зможете точно обрати книгу до вподоби, або затишно провести час та залишити за плечима життєві турботи, вийти за межі можливого чи полоскати нерви.

До себе на гостину запрошує Андрій Кокотюха - лідер книжкових продаж в Україні, письменник детективного і пригодницького жанрів.

 

 

Що двигає Надією Мориквас  у її послідовному культурницькому життєписанні? Насамперед – глибокий інтерес до сучасників і беззастережний пієтет перед талантами й моральними авторитетами, яких вона сама для себе визначає. Отож маємо своєрідний літопис літературного життя переломної епохи в особах.

 

 

 

Презентує свій роман « Іменем сонця» Юрій Сорока, який живе і працює у м.Хмельницькому, автор кількох  історичних романів,  неодноразовий лауреат конкурсу « Коронація слова».

 

 

 

 

 

 

 

Циркова арена дарує відчуття щастя. Хто його хоч раз упіймав, неодмінно захоче повернутися, бодай на сторінках Наталії Довгопол.

 

 

 

 

 

 

 

 

КНИГИ ЧЕКАЮТЬ СВОГО ЧИТАЧА!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування