A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ЯК ВБЕРЕГТИ СЕБЕ ВІД БІДИ

Дата: 30.11.2022 14:45
Кількість переглядів: 28

   Підлітковий вік – це складний і водночас важливий вік у формуванні особистості. Підлітки вразливі, нерідко потрапляють у тенета шкідливих звичок, а це – крок до серйозних проблем у дорослому віці. Це пов’язано з проблемами  в сім’ї, в навчанні, серед найближчого оточення в поєднанні з проблемами перехідного віку тощо.

   Відтак в бібліотеці-філії с. Сокіл спільно з НД с. Верени в рамках Щорічної акції «16 днів без насильства» була організована зустріч з старшим дільничним офіцером поліції Зіновієм Трубою та інспектором ювенальної превенції капітаном поліції Тетяною Різник з метою профілактики шкідливих звичок серед юнацтва. Під час зустрічі мова йшла про неприпустимість паління, про шкідливість електронних цигарок, вживання підлітками алкогольних та слабоалкогольних напоїв, розпиття яких може закінчитися трагічно. Також поговорили куди звертатися про допомогу у випадку проявів різних видів насильства та як себе вберегти. Така форма спілкування має дати позитивні наслідки у роботі щодо профілактики шкідливих звичок та насильства, підвищення обізнаності щодо діяльності правоохоронних органів, розуміння її ролі у вирішенні нагальних місцевих проблем.

    Всі бажаючі мали змогу поставити правоохоронцям питання щодо їх професійної діяльності, отримати компетентні консультації щодо тих чи інших ситуацій і дізнатися про умови вступу на службу до поліції.

Говорили і  про види правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалась увага на видах відповідальності дітей та їх батьків за скоєні правопорушення. Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформацію та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування