A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ПРОФЕСІЙ В СВІТІ Є БАГАТО – ЗНАЙДИ ПОКЛИКАННЯ ДУШІ.

Дата: 11.11.2022 12:06
Кількість переглядів: 24

    У світі існує безліч професій. Як же зорієнтуватися се­ред цієї кількості? Як знайти серед тисяч ту єдину, яка стане справою всього життя? Щоб вибрати те хороше діло, професію до душі, в бібліотеці-філії с. Сокіл спільно з Народним домом с. Верени започаткували цикл цікавих зустрічей з представниками різних професій «Професій в світі є багато – знайди покликання душі».  Діти спільно з бібліотекаром та директором НД, помандрували у дивовижний світ професій, а також розповіли про те, ким мріють стати в майбутньому.

   Першу нашу зустріч ми розпочали з професії «поліцейський». До нас на зустріч завітали  старший дільничний офіцер поліції Зіновій Труба та інспектор ювенальної превенції капітан поліції Тетяна Різник.

     Діти із зацікавленістю слухали розповідь  про особливості професії поліцейського, його завдання і функції, і як саме впізнати поліцейських на вулиці. Поліцейські нагадали правила дорожнього руху і наголосили на важливості їх дотримання. З цікавістю дівчатка й хлопчики слухали також і про правила поведінки під час воєнного стану, жваво відповідали на запитання щодо правильного поводження у змодельованих небезпечних ситуаціях. Справжній поліцейський прийде на допомогу людині в будь - якій скрутній ситуації. Для нього поняття честі й гідності – це не пустий звук, а те основне, чим він керується у житті.

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування