A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

КРОКУЄ КНИЖКА ДО МАЛЯТ

Дата: 06.10.2022 14:28
Кількість переглядів: 24

   Улюбленим дитячим казочкам був присвячений бібліотечний десант «Крокує книжка до малят», проведений бібліотекою-філією с. Сокіл спільно з шкільною бібліотекою. «Десантувалися» ми в дитячий садочок,  щоб розповісти малятам про бібліотеку, її послуги, книги та періодику. Ми запросили дітлахів у захоплюючу подорож сторінками чарівних книг, у дивовижну країну Казкарію. Діти пригадали свої улюблені казки та їх героїв, розказали, чим саме запам’яталася та чи інша казка, чому вона вчить своїх читачів. 

   Маленькі читачі з ці­ка­віс­тю гор­та­ли сто­рін­ки кольоро­вих жур­на­лів та кни­же­чок, за­люб­ки бра­ли участь в кон­курсах.

   Вихованці садочка зачаровано слухали фрагменти казок, доповнюючи їх змістом, а коли настав час впізнавати казкових героїв, діти показали себе справжніми любителями і знавцями казок.

   Організовуючи літературно-бібліотечний десант, ми звернулися до казкової тематики, бо саме казка захоплює і розвиває фантазію та народжує мрію. А мрія – це велике щастя, вона дає крила для польоту в житті людини. Дуже хочеться, щоб мрія, а значить і казка, ніколи не зникала, щоб не черствіла дитяча душа, а розквітала чарівною казкою і вічно жила в душі.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування