A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ

Дата: 06.10.2022 14:20
Кількість переглядів: 25

   Вже кілька років поспіль при Храмі Воскресіння Христового с. Желдець влітку працює дитячий табір «Веселі канікули з Богом». Отець Іван Гунько, який очолив табір сам є активним користувачем бібліотеки, постійним учасником заходів, які проводяться в нас, тому й дітей старається залучити до читання. Адже, бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.

   Тому, як ви розумієте, в один з днів роботи табору із Божого храму діти помандрували у храм науки і мудрості, у бібліотеку-філію с. Сокіл. Час проведений у бібліотеці промайнув дуже швидко. Для дітей було підготовлено книжкову виставку, біля якої було проведено голосні читання та обговорення євангельських притч. Діти познайомилися з святинями Кам’янеччини, величними храмами України, а також з історією, архітектурним стилем  свого храму.

    Увагу дітей привернув стенд, в центрі якого було фото нашого храму, але він виглядав незакінченим. І саме діти і доповнили його квітами, сонячними промінчиками, деревами, хмаринками, на яких писали свої враження від роботи табору, побажаннями на наступний рік, слова вдячності о. Івану та дівчатам-аніматорам, які, до слова, теж з дитинства були і досі є активними користувачами нашої бібліотеки, учасниками клубу за інтересами «Джура» за спільно проведений час. Також для дітей було проведено майстер-клас по виготовленню ангеликів-охоронців для наших захисників. Діти дуже старалися, вкладали все вміння, всю свою любов в роботу. Їм так сподобався майстер-клас, що наступного дня вони знову зібралися в бібліотеці спільно з учасниками художньої самодіяльності та директором НД с. Верени , щоб зробити ще більше ангеликів-охоронців своїм батькам та друзям.


     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування