A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Не завдай природі шкоди

Дата: 10.08.2022 12:20
Кількість переглядів: 31

   Серед глобальних проблем людства одне з основних місць за своєю значимістю у розвитку цивілізації займають екологічні. На жаль, більшість населення планети не переймається ними, не задумується, що поступово знищуючи флору і фауну, забруднюючи воду, повітря, ґрунти, ми позбавляємо себе життєво необхідних умов існування, тобто знищуємо нашу Землю, а цим – і себе.

  В нашій бібліотеці-філії ми намагаємося розвивати у користувачів-дітей любов до природи, бережливе ставлення до неї. Саме з метою звернення уваги дітей на екологічні проблеми сьогодення та сприяння вихованню у них щоденного свідомого відношення до проблем охорони навколишнього середовища в бібліотеці було проведено екологічну годину та майстер-клас екологічного спрямування «Не завдай природі шкоди».

   В ході заходу діти познайомилися з книжковою виставкою «Світ дивовижної природи давайте, друзі, берегти», біля якої бібліотекар провела бесіду та вікторину про природу. Але найбільше захопив дітей майстер-клас з виготовлення вазонів для квітів та вазочок з використаних пластикових пляшок, який провела постійна користувачка нашої бібліотеки психолог, вчитель Кусяк Наталія Володимирівна. Діти з захопленням малювали улюблених героїв та вирізали їх з пляшок, фарбували і в результаті подарували нове життя використаним предметам. Дуже тішить, що участь в заході взяли не тільки діти, а також їхні мами, які теж з захопленням допомагали наймолодшим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування