A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!!!

Дата: 24.05.2022 10:18
Кількість переглядів: 66

#УКРАЇНСЬКИЙ_ІНСТИТУТ_КНИГИ

 

                ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!!!

День Героїв  України -  це день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації. Наша бібліотека долучилися до відзначення цієї дати.

       А саме,  представила для користувачів книжкову виставку «Слова війни» – пам’ять про українців, які присвятили своє життя служінню українській нації, хто боронив Україну  і боронить її сьогодні до останнього подиху. Книги розповідають про мужність борців за волю України, які стали прикладом нескореності у відстоюванні інтересів рідного народу і держави. Біля книжкової виставки проведено огляд видань , з яких присутні дізналися про історію відзначення цього свята, згадали героїв, які в усі часи виборювали волю України,  а також поіменно згадали наших новітніх героїв-земляків, тих, які сьогодні  боронять  та віддали своє життя  за соборність та незалежність нашої України. Цей день є символом незборимості української нації.

Ціла плеяда  новітніх Героїв з'явилася за час  повномасштабного вторгнення рашистів на нашу землю. Адже тільки завдяки героїзму наших воїнів  у всі часи та епохи, наша держава сьогодні знаходиться на мапі землі.

 

 

АНДРІЙ СИРКО, БОГДАН ГРИЦИНА, АНДРІЙ ЗАГОРНЯК, ДЕРЯБА ІГОР…

ПАМ'ЯТАЙМО ЗАВЖДИ ЦІНУ СВОБОДИ  НАШОГО НАРОДУ!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування