A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Вибір професії- це вибір долі

Дата: 24.05.2022 10:12
Кількість переглядів: 42

#БІБЛІОТЕКА_ТЕРИТОРІЯ_ДОПОМОГИ

           

     Світ професій такий різноманітний. Як осягнути його? Як по змозі уникнути помилок при вирішенні питання ким бути? Яку стежку обрати в житті? Стежок цих безліч… Є стежки, які треба торувати через болота і пустелі, через ліси й гори, а є непомітні стежки, які пролягають від учительського столу до відкритих дитячих сердець. Біжать стежки-доріжки на великі будови та прикордонні застави, духмяні хлібопекарні і кондитерські фабрики, водоносні кар’єри і залізничні депо… вибрати професію гуманітарного чи технічного напрямку?

     Найкращими помічниками і порадниками у виборі професії стануть книги серії «Твоя майбутня професія», «Ким бути?», «Світ нових професій»,   «Куди піти вчитись у Львівській області?», «Навчальні заклади запрошують».

    Профорієтаційна робота в бібліотеці проходить по-різному: але мета – одна: допомогти молодій людині визначити свій шлях, розібратися в інтересах і здібностях.

      Гостями бібліотеки стали викладачі та майстри виробничого навчання Львівського вищого професійного художнього  училища, щоб ознайомити абітурієнтів  з професіями, які вони надають: гравіювання по склу, розпис по склу, розпис фарбами по плитці, малярна та столярна справа, а також детально розповіли про свій навчальний заклад про можливості вступу і перспективи отриманої професії.

     Для студентів надається гуртожиток, стипендія  у сумі від 1200 до 1900грн.

     Проведено  майстер –класи з нанесення трафаретів на штукатурку та виготовлення вітражної продукції  патріотичної  тематики.  Усі мали змогу власноруч виготовити патріотичні аксесуари з вітражної продукції, які залишилися  їм на згадку.

 

Звертайтесь до Львівського вищого професійного художнього училища та здобувайте сучасну та необхідну професію! Училище продовжує роботу з облаштування простору для внутрішньо переміщених осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування