A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

КНИГА – НАША СУЧАСНА ЗБРОЯ

Дата: 01.04.2022 11:49
Кількість переглядів: 26

 

   Один з найкращих способів дізнатися про війну – прочитати книгу. Особливо написану людьми, що бачили воєнні дії на власні очі. Така література є нашою сучасною зброєю, адже в ній історичну хроніку й переживання людини важко підробити.

   А ви зібрали свою «тривожну валізу?» тоді саме час зібрати тривожну полицю» з  книжками й посібниками, які знадобляться вам для того, щоб не розгубитися під час воєнних дій чи інших надзвичайних ситуацій. Більшість із нас – люди цивільні, які не мають бойового досвіду, але завдяки цим виданням, ми можемо отримати надзвичайно корисні знання для виживання в екстремальних ситуаціях. Пропонуємо деякі видання,  що виходили в Україні на цю тему, а ця добірка стане гарним фундаментом до вашої теоретичної бази.

Як вижити під час надзвичайної ситуації та під час війни: легко про серйозне/ упор.: Наталія-Юрійчук  та ін.-Київ:2021.-39с.

 

   У разі надзвичайної ситуації або війни.- Київ:Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки МКІП, 2021.- 14с.

 

   Без паніки! Як вижити, боротися , перемогти під час бойових  дій: порадник для цивільного населення/ укл.:Олександр Дєдик; проілюстр.- Дзвенислава  Подляшецька.- Львів: Астролябія, 2018.

 

Рощин О. М. Без компаса і карти / О.М.Рощин.- Івано- Франківськ: НВ,2020.- 160с.

         Ми не знаємо, що чекає нас у майбутньому, але в ситуації постійної                         військової загрози ми можемо лише зберігати спокій, опановувати важливі навички, підтримувати своїх близьких та українську армію.

Читайте корисні книжки з важливих дисциплін, медичної підготовки та виживання в екстремальних умовах!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування