A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Запитаймо у юриста (година права)

Дата: 15.12.2021 13:34
Кількість переглядів: 111

Становлення України як демократичної, соціальної правової держави, формування  засад  громадянського суспільства безпосередньо пов’язане  із нагальною проблемою підвищення правової культури населення, його соціально-правової активності, адаптації до  умов праці сучасного правового суспільства.

Згідно Указу Президента України започатковано проведення Всеукраїнського тижня права-10 грудня – День прав  людини, який відзначається в  пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948році  Загальної  декларації прав людини. Викликає  інтерес у користувачів виставка « У вирі правової інформації», яка інформує про нові законодавчі  акти, знайомить з літературою на юридичну тематику. Ознайомитись з українським законодавством читачі мали змогу на годині права. На зустріч було запрошено юриста Кам’янка- Бузького  бюро  Безоплатної Правової  Допомоги ( БПД) Володимира  Назаркевича, який розповів про специфіку своєї роботи, презентував та розповсюдив серію друкованої продукції ( буклети), розглянув питання вирішення земельних питань, питання приватизаціїї, порядок надання субсидій, соціальний захист ветеранів, законодавство для матері та дитини, про зайнятість населення та інші.

Розбудова нашої державності супроводжується масою нових законодавчих та інших нормативних актів і завдання бібліотеки інформувати, підвищувати правову культуру та виховання правової свідомості у громадян.

                                                                        І. Мартинюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування